Υπηρεσίες που προσφέρουμε...

Δημιουργία Περιεχομένου

Δημιουργούμε τα κείμενα, τα γραφικά και τα video και τα συνδυάζουμε σε αποτελεσματικές δημοσιεύσεις. Ετοιμάζουμε ένα ημερολόγιο δημοσιεύσεων που εγγυάται ότι ο χρόνας και η ακολουθία των δημοσιεύσεων θα παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Εσύ θα πρέπει μόνο να εγκρίνεις τις ενέργειες και εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα!

Google Ads

Οι πελάτες σου αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες στη μηχανή αναζήτησης της Google. Αν δεν σε δουν όταν αναζητούν, είναι πολύ πιθανό να μη σε βρουν ποτέ. Επισκέπτονται sites στα οποία θα έπρεπε να διαφημίζεσαι. Παρακολουθούν video στο YouTube, όπου μπορείς να προβάλλεις διαφημίσεις με αποτελεσματικότητα αντίστοιχη με αυτή των τηλεοπτικών διαφημίσεων. Ξέρουμε πως και πότε να τους στοχεύσουμε ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Εξάλλου, είμαστε από τους πιο πεπειραμένους.

Google My Business

Εκεί θα κοιτάξουν οι μελλοντικοί σου πελάτες για τη διεύθυνση, τις ώρες λειτουργίας και τις κριτικές της επιχείρησής σου. Βεβαιωνόμαστε ότι η επιχείρησή σου προβάλλεται σωστά στη μηχανή αναζήτησης και τους χάρτες της Google. Χειριζόμαστε τις απαντήσεις σε αρνητικές κριτικές, με τρόπο ώστε τελικά να λειτουργούν προς όφελός σου!

Facebook Ads

Έχεις παρουσία στο Facebook. Πόσοι σε βλέπουν; Ποιοι; Είναι πιθανοί πελάτες; Δεν χρειάζεσαι μόνο likes. Χρειάζεσαι πελάτες. Πρέπει να διαφημίζεσαι αποτελεσματικά σε άτομα που θέλουν να πληρώσουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου. Το κάνουμε εμείς για εσένα!

Facebook Posts

Το πιο διαδεδομένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Οι μελλοντικοί σου πελάτες θα αναζητήσουν εκεί πληροφορίες και κριτικές για την επιχείρησή σου. Πρέπει να είσαι εκεί με το κατάλληλο περιεχόμενο. Κείμενο, εικόνες και video πρέπει να δημιουργούνται προσεκτικά και να χρησιμοποιούνται ορθά. Το κάνουμε επαγγελματικά και αποτελεσματικά!

Facebook Answers

Η επικοινωνία έχει καθοριστική σημασία. Ο τρόπος που απαντώνται σχόλια και μηνύματα είναι πολύ σημαντικός για την εικόνα της επιχείρησης και την αποτελεσματικότητα της παρουσίας της στα ψηφιακά μέσα. Το κάνουμε με επαγγελματισμό και σεβασμό στους πελάτες σου. Μην ανησυχείς. Υπάρχει διαδικασία εκπαίδευσης που εγγυάται ότι θα απαντήσουμε όπως πρέπει, ακόμα και τις πιο δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου.

Instagram Ads

Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Κατασκευασμένο εξαρχής για εικόνα και video, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Σε διαφημίζουμε στο Instagram με τη σωστή στόχευση, τα κατάλληλα γραφικά και video και τα σωστά μηνύματα.

Newsletters

Μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αύξησης των πωλήσεων. Όμως, με αρκετούς περιορισμούς και συγκεκριμένες τεχνικές. Ξέρουμε τι, πως, πότε και σε ποιους να επικοινωνήσουμε τα μηνύματά σου. Όλα αυτά, με σεβασμό στο GDPR και τους πελάτες σου.

Websites

Το website είναι πλέον απαραίτητο αλλά και κρίσιμο για κάθε επιχείρηση. Είναι η βιτρίνα της προς τον καταναλωτή. Το μέσο επικοινωνίας της με το ευρύ κοινό. Το μεγαλύτερό της υποκατάστημα. Θα πρέπει να είναι κατασκευαστένο με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή εμπορική απόδοση. Πρέπει να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, εύχρηστο, γρήγορο, ασφαλές.

SEO

Το Search Engine Optimization αφορά όχι μόνο την κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, αλλά και την ευχρηστία και εμπορική αποτελεσματικότητα του website. Πρόκειται για μια διαρκή διαδικασία από επαναλαμβανόμενους κύκλους βελτιστοποίησης, που απαιτεί γνώση, εμπειρία και διαρκή ενημέρωση.

E-Consulting

Η επιχειρηματικότητα στον ψηφιακό κόσμο χρειάζεται γνώση, εμειρία και μεθοδικότητα. Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, σας καθοδηγούμε δίνοντας πραγματικές λύσεις σε πρακτικά θέματα που θα αντιμετωπίσετε. Δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο!

Εκπαίδευση

Διενεργούμε εκπαιδευτικά σεμινάρια για εταιρείες, επαγγελματίες και ιδιώτες. Γίνονται δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως. Αφορούν όλο το φάσμα του digital marketing. Όλα τα σεμινάριά μας περιλαμβάνουν πρακτική εξάσκηση. Μεταφέρουμε την εφαρμοσμένη πολυετή εμπειρία μας με απλό και κατανοητό τρόπο, δουλεύοντας σε πραγματικές συνθήκες.